Deleøkonomi – Nu som lektiehjælp

Deleøkonomi er en af de helt store ting for tiden, og nu er det også kommet til lektiehjælp. Studido.com er en gratis lektietjeneste, hvor man har mulighed for at optjene gratis lektiehjælp timer ved selv, at give lektiehjælp ud.

Studidos vision er at gøre lektiehjælp tilgængelig for alle, og ikke kun overklassen i Danmark. Indtil videre har lektiehjælp være et bekostelig affære i Danmark, men det vil Studido lave om på. Som deres eget eksempel forklare. Så vil der ikke været noget problem i, at Mathias fra sjette klasse hjælper Marie fra tredje klasse med Matematik. Udover at hjælpe hinanden med lektierne, så er det også med til at give børnene et socialt ansvar over for sig selv og hinanden.

Læring gennem sjove opgaver og spil

Udover blot at være en lektie hjælps platform, så har Studido.com også en lang række opgaver og sjove spil, som giver dig resultatet med det samme. Det giver en mulighed for at laver opgaver i Dansk, Matematik og Engelsk på niveauer fra 0.-9. klasse. Alle opgaverne er udviklet af elitestuderende, så niveauet er tilpasset de enkelte klassetrin.

Det er en utrolig effektiv måde at arbejde med område inden for de tre fag, som man som elev måske har svært ved.

Som elev har man mulighed for at optjene lektiehjælp lektioner ved selv, at give lektioner til andre. Hvis man som Mathias fra sjette klasse er utrolig god til matematik, så er der intet problem i at han hjælper Marie fra tredje klasse med Matematikken. Det giver også eleverne en større forståelse på andre mennesker socialt samt, at de lærere mere om deleøkonomi, handel osv. ved at modtager betaling for deres ydelser igennem af undervisningstimer selv.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *