Vi anbefaler disse tre abonnementer til erhverstelefoni


Pris/md: 79 -,

Tale: 10 timer

SMS/MMS: Fri

Data: 10 GB

5stars


Pris/md: 119 -,

Tale: 10 timer

SMS/MMS: Fri

Data: 30 GB

5stars


Pris/md: 129 -,

Tale: 16 timer

SMS/MMS: Fri

Data: 24 GB

5stars

Det kan være sværts at finde frem til den form for erhvervstelefoni, som passer bedst til din virksomhed. Langt de fleste virksomheder har et eller andet behov for, at kunne ringe ud samt, at modtage opkald.

Nogle vælger en traditionel løsning med en fastnet telefon, som de har stående på kontoret. Det er dog færre og færre, at man ser denne løsning. Det skyldes helt klart at man er meget låst til, at skulle tale i ét sted.

Hvis man vælger en mobilløsning til sit erhvervstelefoni, så har man langt større muligheder.

Udover mulighederne for at være mere mobil, så er priserne på mobilabonnementer meget billigere end et fastnet abonnement. De fleste udbydere der tilbyder fastnet abonnement har utrolig høje oprettelsesgebyrer samt månedlige priser fordi, at de foretrækker mobilabonnementer.

Hvilken form for erhvervstelefoni skal jeg vælge?

Det kan være en svær beslutning, at vælge den helt rigtige løsning for dig. Derfor har vi besluttet os for, at komme med vores anbefaling af den løsning, som vi mener passer bedst til lige netop dig.

Mobil erhvervstelefoni

Det er udentvivl den bedste løsning for største delen af alle virksomheder, da det både er billigt, men også mobilt. Det giver masser muligheder for at tage telefonen med på farten, så man også kan svare på kundehenvendelser der.

En mobil kan f.eks. også bruges til at besvare emails på farten, så du aldrig er aflukket helt fra, hvad der sker i din virksomhed. De fleste abonnementer til mobiler indeholder i dag en mængde data, som gør det muligt at tjekke emails på farten.

Vi har lavet en tabel her, over de forskellige mobilabonnementer på markedet. Det giver dig et hurtigt overblik over, hvad der passer bedst til dig og din virksomhed.

Billig erhvervstelefoni

I sær mindre virksomheder er meget opmærksomme på deres omkostninger, og her kan telefoni være et godt sted at spare. Derfindes mange former for billig erhvervstelefoni. Hvis du ikke har de store krav til dit abonnement, så passer et ganske almindeligt abonnement som du kan se i tabellen ovenover med garanti til dig.

Der er et så stor udvalg af forskellige mobilselskaber, som alle har deres bud på forskellige abonnementer. Hvis du skulle sidde og kigge alle udbyderne igennem, så kan det være utrolig tidskrævende.

Tjek dækningen i dit område

En ting der er utrolig vigtig for dig og din virksomhed er, at kunderne kan komme i kontakt med dig. Bor du et sted med dårlig dækning, så kan det være værd at tjekke, hvilket selskab der egentligt har den bedste dækning hos dig.

Det kan både være på dit kontor, men også hvis du f.eks. arbejder som montør i et bestemt område er det vigtigt, at tjekke dette også.

Det er utroligt ærgerligt at miste potentielle kunder til din virksomhed for, at de ikke kan komme i kontakt med dig.

Vi har skrevet mere om, hvordan man tjekker dækningen her.