iPhone 6 og iPhone 6s slog benene væk under folk – især da de kom med 6s modellen, som kom med en masse nye teknologier.

Den største forskel mellem iPhone 6 og iPhone 6s er, at den nyere S model kommer med den såkaldte 3D Touch teknologi.

Det er en ny teknologi i telefoner, som gør det muligt at trykke med forskellige styrker og få forskellige funktioner frem. Det gør det muligt at få endnu flere funktioner ind i telefonen selvom, du blot bruger en enkelt finger.

Et godt eksempel er, at hvis du trykker hårdt på SMS-appen, så vil du få en menu frem med de tre kontaktpersoner, som du har skrevet mest med. På den måde kan du hurtigt skrive dem en ny besked.

De forskellige apps har flere forskellige funktioner, alt efter hvor hårdt man trykker.

Farver og materiale

Ligesom med iPhone 6, så er iPhone 6s lavet i aluminium – men kvaliteten på det er blevet opgraderet en smule i forhold til de tidligere modeller.

Processor

Den nye A9 processor i iPhone 6s er iflg. Apple op til 70% hurtigere i forhold til tidligere processorer, når det kommer til processortunge apps – yderligere skulle den grafiskydelse være øget med op i mod 90%.

Udover telefonen bare er blevet kraftigere, så er den også blevet mere strømbesparende. Den bruger langt mindre strøm end de tidligere modeller, hvilket gør du får længere brugstid på den uden, at du skal til at lade den op.

Kamera

En af de helt store ændringer har helt klart været det nye kamera, som er kommet i iPhone 6s. Det er efterhånden en tradition at Apple opgraderet kameraet når du udkommer med en ny ”S” model, hvilket de altså også har gjort denne gang.

De er denne gang gået fra 8 til 12 megapixel, og udover dette skulle kameraet også været blevet meget bedre til at eliminere støj på billederne. Det skulle meget gerne give dig nogle meget klarere billeder.

Apple har også lukket op for muligheden for, at optage i 4K på sin iPhone – det giver dig mulighed for at lave nogle videosekvenser i ekstrem høj kvalitet, som ganske få andre muligheder.

Det er ikke kun kameraet på bagsiden der er blevet opgraderet – på forsiden er FaceTime kameraet blevet opgraeret til hele 5 mega pixels, samt at der er kommet en blitz funktion til når du bruger FaceTime kameraet. Det fungere ganske enkelt ved at hele skærmen lyser op og på den måde fungere som en blitz.

Live-photos

Som noget helt nyt har Apple implementeret såkaldte live-photos, som vi mener er en teknologi de har lånt fra HTC.

Når du tager et billede så optager den også en lille videosekvens, hvor du får mulighed for at scrolle i den og vælger lige netop det øjeblik, hvor du får det aller bedste billede.

Det skulle sikre dig større mulighed for, at få det perfekte billede første gang.

Anmeldelse