iPhone 7 128GB Afbetaling

Telefoner er med tiden blevet dyre at anskaffe derfor vælger flere og flere mennesker, at købe deres iPhone 7 128GB på afbetaling for, at dele betalingen ud. Ved at dele betalingen udover flere måneder, så er det ikke en lige så stor udgift på engang, og man har lettere ved at undvære et lille beløb hver måned fremfor, at skulle undvære stort set hele ens indkomst i en måned.

[wptg_comparison_table id=”2″]

Størstedelen af alle teleselskaber tilbyder i dag en form for afbetalingsordning på deres telefoner, hvilket har været en rigtig fornuftig ting for mange mennesker.

Vi lever i en verden, hvor man næsten ikke kan leve uden en telefon, og derfor kan man komme i en situation, hvor man akut får brug for en ny telefon. Her kan det være en fordel med en iPhone 7 128Gb på afbetaling, da mange måske ikke har en opsparing stående til at kunne købe en ny telefon, hvis den gamle går i stykker.

Krav for iPhone 7 128GB på afbetaling

De fleste selskaber har nogle forskellige krav, som du skal leve op til for at kan få lov til at betale af på din nye telefon hos dem. Et af dem er blandt andet, at du skal have dit mobilabonnement hos dem.

Yderligere skal du selvfølgelig være over 18 år, ellers skal du have en af dine forældre eller din værge til at indgå aftalen for dig.

Det er utroligt vigtigt at man husker at vedligeholde sådan en aftale, og få betalt af på den. Ellers kan man ende i RKI, hvilket kan ødelægge rigtig mange ting en som person.