iPhone 8 – Hvad kan vi forvente?

Allerede nu florer der rygter om der er en iPhone 8 på vej til September i år (2017) –  yderligere går der rygter om at det skulle være den telefon med den største udvikling og de vildeste feautures i, som de nogensinde har lanceret. Det skyldes at Apple har 10 års jubilæum på deres iPhone, som blev lancerede for første gang i 2007. Det er forventet, at rygterne bliver fejret på en eller anden måde – og en iPhone 8 vil være oplagt. Det vil dog springe deres hidtidige kronologiske rækkefølge for modeller over – Hvor der første kommer en iPhone X og året efter kommer der en iPhone Xs.

Det vil dog også være en oplagt mulighed for, at komme vægt for at kalde deres iPhones numre, og i stedet for gå hen til almindelig navne. Det med nummeret ligger dog bare så dybt i Apples historie og anerkendelse af deres iPhone, så det er ikke særlig sandsynlig.

Hvad kan vi forvente af iPhone 8?

Der går rigtig mange rygter om, hvad vi kan forvente i den næste generation af iPhone. Vi har samlet de mest troværdige fra de mest troværdige kilder, og vil give dig et hurtigt overblik over, hvad vi forventer af en iPhone 8.

Apple skulle angiveligt være i gang med at teste 10 forskellige prototyper af den nye telefon, som rygterne kalder for iPhone 8.

Normalt plejer Apple at have release-dato for deres telefoner i starten af September måned, men i dette tilfælde kunne de godt overraske. De udgav nemlig deres første iPhone d. 29 juni, og derfor kunne det være en oplagt mulighed at lancere den nye telefon allerede der for, at fejre deres jubilæum.

En af de ting som vi har læst fra flest kilder er, at den nye model skulle komme med en såkaldt OELD skærm. Det har Samsung Galaxy S7 Edge allerede og det vil derfor være unartuligt, hvis Apple ikke kommer med det samme eller noget tilsvarende, som deres største konkurrent på deres nye telefon. Denne nye form for teknologi består af flere forskellige lag, hvor det øverste lag består af et organisk materiale, som er med til at højne standarden inden for mobiltelefoner og deres skærme. Det skulle angiveligt give nogle dybere og meget flottere farver, som på sammetid også er mere energivenlige end først antaget.

Det er dog stadig rygter, så vi kan intet love med garanti – men vores kilder har rigtig tit ret når det kommer til nyt teknologi i kommende iPhones.

Et andet rygte lyder på at de skulle gå lidt tilbage i tiden, og lave en telefon som består af glas både på fronten, men også på bagsiden. Det finder man blandt andet på iPhone 4 og iPhone 4s, som består af glas på begge sider.

Udover der mange mennesker som mener der kommer en helt ny iPhone, og de springer iPhone 7s over, så er der også en lang række mennesker der mener de bare bibeholder navnet og fortsætter med deres hidtidige navngivning af telefoner. Så der blot kommer en nyt iPhone 7s med forbedret teknologi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *