iPhone SE 2: Hvad kan vi forvente

WWDC 2017 er et overstået kapitel nu, og sammen med alle de andre medier vil vi prøve at skabe et overblik over, hvad der egentligt kommer til at ske i fremtiden fra Apples side af.

Der blev ikke annonceret nogen ny iPhone, så derfor må vi forvente at der kommer en iPhone 8 og med stor sandsynlighed også en iPhone SE 2 til september.

Hvad er iPhone SE?

Først lidt baggrundsviden om, hvad iPhone SE egentligt er – og hvorfor det kan være en god investering for dig som forbruger.

I bund og grund er det en iPhone 6S i iPhone 5 design. Det er ideelt til dig, som var helt vildt med det design og elskede størrelsen på den.

iPhone SE 2 release dato & pris

De fleste rygter på nettet siger, at vi kan forvente at se iPhone SE 2 blive udgivet sammen med iPhone 8 på Apples keynote i september måned.

Det forventes at være en stor keynote, med en masse spændende ting på. Det er nemlig Apples 10 års jubilæum for deres iPhone, hvilket gør man forventer en ekstra spændende model.

Det forventes at priserne kommer til at være $399 for 32GB modellen svarende til 2700 danske kroner. Der skal dog påregnet moms m.m – så en realistisk pris for telefonen i Danmark vil være omkring 4000 kroner.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *