Keynote bekræftet: iPhone 7 event d. 7. September.

Endnu engang gør Apple det og holder en pressekonference i September måned, denne gang er det 5. år i træk. Hvor de foregående gange er der blevet lanceret en ny iPhone. Det forventes udover en ny telefon at Apple også kommer med et såkaldt Apple Watch.

Apple’s minimalistiske invitation siger intet andet end – “See you on the 7th.” – Det vil være mærkeligt, hvis der ikke bliver lanceret en iPhone 7 lige netop på denne dag, da de datoen ikke virker tilfældigt valgt.

I denne omgang har der væres rigtig mange rygter, og nogle har været mere troværdige end ændre, så det er rigtigt svært at sige, hvordan den nye iPhone kommer til at se ud.

For det første forventes der at se design ændringer på iPhonen. Nogen siger at der kommer et helt nyt design, hvor ander bare mener at der kommer ændringer på det nuværende design.

Der menes at komme følgende designændringer: Færre antennelinjer på bagsiden, hovedtelefon-indgangen bliver fjernet, dual-kamera.

På hardware siden forventes der en ny processor, og en større opgradering af kameraet. Yderligere forventes det også at Apple fjerner deres 16 GB model fra sortimentet. Så den mindste telefon får 32 GB. Apple er blevet kritiseret meget for, at der ikke var meget plads tilbage på telefonen efter installation af iOS.

Yderligere forventer man også at den nye iPhone bliver mere vandtæt, men om den kommer til at blive helt vandtæt som Samsungs nye telefoner vides endnu ikke. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *