Telenor er kendt blandt de fleste danskere og er klart et af de største mobilselskaber, som vi har i Danmark. De har en bred vifte af forskellige produkter inden for telefoni og bredbånd, hvilket gør at du har mulighed for at samle begge dele hos en udbyder. Udover at have en bred vifte af forskellige produkter, så har de også nogle af de største pakker når det kommer til mobiltelefoni – De har blandt andet pakker, hvor at Viaplay indgår som en fast del af abonnementet. Yderligere så giver de dig muligheden for at købe både mobiltelefoner og tablets hos dem, så du kan have det hele samlet et sted.

Telenor er eksperter til telefoni

Man kan roligt sige at Telenor er en utrolig kompetent når det kommer til, at tilbyde kommunikation via mobiltelefoner. Det er deres kerneområde i deres forretning, og også der hvor de bruger langt størstedelen af deres resourcer, og det kan tydelig mærkes på kvaliteten. Du er altså med garanti sikret et godt abonnement, hvis du vælger telenår som din kommende udbyder til mobiltelefoni.

En af de ting som har gjort Telenor unik er, at de har brugt mange resourcer på at fokusere på familietelefoni. Det giver hele familier mulighed for, at spare rigtig mange penge når det kommer til at vælge det rigtige mobilabonnement. Da der typisk er rabatter, hvis man køber til en hel familie afgangen. Det er ikke kun oprettelsesgebyr, men også den månedlige pris som bliver meget billigere som familie.

Information om Telenor

Telenor har kontor i 14 lande, hvilke betyder at de også har masser af erfaring fra udlandet som de kan bringe med tilbage til Danmark. Det er Danmarks andet største mobilselskab. Det er altså et mobilselskab der altid er oppe på mærkerne, og har styr på sine ting. Dog har de kun en 3/10 score på Trustpilot, hvilket skyldes flere forskellige problemer som vi selv mener at i skal tage stilling til, om det er noget som vil være et problem for jer.