YouSee er i dag et af de største mobilselskaber i Danmark efter sammenlægningen med TDC – hvilket virkelig har fået sat fokus på YouSee og givet dem et godt ry. YouSee slog sig først sammen med OnFone som også var en del af TDC koncernen. Udover bare at sælge mobilabonnementer, så sælger YouSee også bredbånd, mobil bredbånd og Tv. Du har altså mulighed for, at samle alle dine abonnementer et sted, hvilket for mange mennesker kan gøre det meget mere overskueligt og lettere i hverdagen. På den måde skal du kun betale en enkelt regning om måneden i stedet for, at betale mange større regninger.

Udover bare at få det hele samlet et sted så kan du hvis du har Tv hos YouSee få adgang til deres web-tv fra din telefon, så du kan se live tv på farten uden ekstra omkostninger.

Ikke et lavprisselskab

YouSee er på ingen måde et lavprisselskab og ligger i den høje ende af prisskalaen når det kommer til mobilabonnementer, hvilket primært skyldes kvaliteten. Alle privatkunder fra TDC blev i 2016 rykket over til YouSee da det blev slået sammen. Det er helt klart en fordel som forbruger, da TDC fornyligt har investeret mere end 4. mia. kroner i nye- og forbedring af deres master. De har muligvis landets bedste dækning!

Udover bare de sædvanelig ting i et mobilabonnement, så får man også mange andre ting med når man køber et abonnement hos YouSee. Man får blandt andet en musikstreamingstjeneste, hvilket man typisk ikke gør hos de lavprisselskaber, som man ser på det danske marked.

Dårlig ry om YouSee

YouSee har desværre fået et rigtigt dårlig ry efter, at de overtog kunderne fra TDC. Flere eksperter har udtalt det ikke rigtigt virker som om, at YouSee var klar til at håndtere den mængde telefoni kunder som de ville få. Det er selvfølgelig utrolig ærgerligt da de før i tiden har leveret en utrolig god service. Det ser dog ud til, at de har fået rettet op på det og det igen er blevet et rigtigt godt selskab, som man trygt kan have sit abonnement hos.