Samsung Galaxy S8 Pris

Tilbage i 2016 overraskede Samsung alle med deres Samsung Galaxy S7 Edge, og det må man sige de har gjort igen her i 2017. De er nemlig kommet med den nye Samsung Galaxy S8, som vi vil gøre dig lidt klogere på her samt vise, hvor du billigst kan anskaffe den.

Samsung Galaxy S8 Pris – Hvor får du den billigst?

Som altid så sammenligner vi priserne hos en række forskellige udbydere for, at give dig det bedste overblik over priserne på den nye Samsung Galaxy S8. I tabellen herunder ser du, hvad mindste prisen på telefonen er hos de forskellige mobilselskaber.

.-.

Ifølge vores undersøgelse så er der mellem 500-600 kroner forskel fra den billigste til den dyreste udbyder, hvilket er en del penge for de fleste mennesker. Vi fandt ud af den var billigst hos 3.dk.

For telefonen, fri tale, 10 GB data vil du have en mindste pris på 6 måneder, hvilket er bindingsperioden hos 3.dk. Fordelen ved 3 er, at de også har en række udenlands abonnementer, hvor du har mulighed for at benytte din telefon i udlandet på lige vilkår som når du benytter den i Danmark.

Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8+

Den nye telefon kommer i to forskellige farver, i en almindelig model og i en plus model, som vi vil prøve at gøre dig klogere på herunder.

Skærm

En af de helt store forskelle på denne telefon frem for den tidligere model Samsung Galaxy S7 Edge, det er helt klart størrelsen på skærmen. På den tidligere model var der to forskellige skærmstørrelser (5,1 og 5,5 tommer) – hvor på den almindelige Samsung Galaxy S8 er skærmen 5,8 tommer og på Samsung Galxy S8+ modellen er skærmen hele 6,2 tommer, hvilket må sige at være en markant forøgning i størrelsen på skærmen.

Begge modellerne kommer med den såkaldte Edge-teknologi, hvilket betyder at skærmen går helt ud til kanten. Den nye skærm på telefonerne har en opløsning på hele 2960 x 1440 pixels, hvilket er utroligt højt. Det er med til at sikre dig et kniv skarpt billede på telefonen, og en markant forbedring af kvalitet på Virtual Reality som begge telefoner er optimeret til.

En anden stor ændring på telefonen er at fingeraftrykslæseren er rykket om på bagsiden af telefonen, hvilket er noget helt nyt. Det skyldes at hjem-knappen er blevet en del for skærmen. Det vil uden tvivl kræve en del tilvænning, men vi er sikker på folk hurtigt vænner sig til det som med alle andre nye ting på telefoner.

En anden ny og smart feature er, at du kan læse skærmen op via ansigts- og irisgenkendelse som automatisk låser din telefon op når du løfter den og den registrere dit ansigt.

Pga. de nye store skærme og høje opløsning, som har man fået muligheden for en ny form for multitasking. Du har mulighed for at køre to apps på skærmen på samme tid, hvilket man ikke før har set på telefoner.

Kamera

En af de ting som Samsung Galaxy serien er kendt for, er deres kamera som er helt igennem fantastisk. Det er det også i denne nye model. Kameraet i dette års model kommer med hele 12 mega pixels og f/1.7 optik.
Front kameraet kommet med hele 8 mega pixels samt et lynhurtigt fokus, hvilket er perfekt til selfies ;).

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *