Steve Wozniak: Fejl at fjerne hovedtelefon-indgang


Et af de helt store og omtalte rygter vedr. den nye iPhone 7, er hvor vidt at Apple vælger at fjerne det klassiske 3,5 mm jackstik, som bruges til hovedtelefoner. Det vil være en kæmpe deal-breaker at fjerne stikket, da det er universalt på størstedelen af alle headsets på markedet.


Det vil betyde at folk i fremtiden enten skal benytte sig af en adapter eller Bluetooth teknologien for, at høre musik i hovedtelefoner igennem deres telefon.

Mange frygter at de vil gå samme vej med den nye iPhone, som de gjorde med den nye Macbook. Nemlig kun at lave ét stik i computeren.

Steve Wozniak udtaler sig “Det vil få mange til ikke at købe iPhone 7, hvis den kommer til at mangle 3,5 mm hovedtelefon indgangen.”

Steve Wozniak er stadig ikke imponeret over Bluetooth teknologien, og føler at lyden er meget flad når man spiller musik igennem den. Dog siger han at Apple er kendt for at komme med nye teknologier, og hvis de kan lave en Bluetooth teknologi der vil kunne levere god lyd, vil det være et stort gennembrud.

Sidst, men ikke mindst indrømmede Apple-medstifteren at en af grundene til at han ikke ønskede at Apple fjernede deres hovedtelefon-indgang var, at hans EarPods var special designet, så han har mulighed for at sove med dem. Hvis Apple skulle fjerne indgangen vil det betyde at han skulle bruge en adapter for, at bruge dem.

Yderligere rygtger siger at Apple i øjeblikket arbejder på et par EarPods baseret på den trådløse Bluetooth teknologi, men det menes ikke de kommer med på keynoten d. 7 September.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *