Telemaster i Danmark – Hvem ejer dem?

Selvom der er over 40 mobilselskaber i Danmark, så er der kun 3 mastenetværk i Danmark som ejes af 4 forskellige mobilselskaber. Det kan derfor være forvirrende som forbruger, at finde ud af hvilke selskaber man skal vælge for, at få den bedste dækning. De selskaber som også ejer de forskellige mastenetværk ejer typisk også en række mindre mobilselskaber som kører på disse master. Yderligere sælger de muligheden til uafhængige mobilselskaber for, at leje sig ind på deres mastenetværk.

Telia/Telenor

Telia og Telenor havde før i tiden hver deres netværk af Master, men har valgt at slå sig sammen. Det giver nogle kæmpe fordele til deres forbrugere, da antallet af master man kører på er langt højere! I sær hvis man bor i udkantsdanmark, så har det vist sig at Telia/Telenor tit er bedst og har flest master i nærheden, hvilket giver de bedste muligheder for godt signal.

Se dækningskort for Telia/Telenor her

3

3 er en af de andre ejere af et mastenetværk i Danmark – udover bare at have sit eget mastenetværk i Danmark, så har de generalt et stort netværk af master i det meste af Europa, hvilket de også udnytter i deres abonnementer. De giver nemlig samme vilkår i udlandet, som man har i Danmark – Så hvis man rejser meget så kan det godt betale sig at vælge et 3 abonnement.

Se dækningskort for 3 her 

TDC

Sidst, men ikke mindst har vi TDC. De har et af de stærkeste mastenetværk – de har blandt andet investeret mere end 4. mia. kroner i deres mastenetværk. Der er både kommet mange nye master til, men der er også blevet foretaget opgradering på deres master de allerede havde i forvejen.

Se dækingskort for TDC her

 

Tjek mastenetværk inden du vælger abonnement

Vi anbefaler at du tjekker hvilket netværk, som det selskab du har kigget på kører på. På den måde kan du finde ud af, om det er et der har god dækning ude ved dig. Det kan du også tjekke ved at kigge på de forskellige dækningskort, som vi har linket til under hver udbyder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *