Dårlig kredit realkreditlån restancer lån

Sikring af et realkreditlån, når du har en dårlig kredit historie er ikke let. Det anslås, at omkring 25% af alle realkreditlån ansøgere ikke passer profilen af konventionelle realkreditudlån selskaber, hvoraf de fleste har tendens til at basere deres beslutning om, hvorvidt at give dig et realkreditlån eller ikke på, hvad de ser i din kredit-fil. Hvis du nogensinde har misligholdt på lån betalinger, har CCJs mod dit navn, eller hvis du har indgivet konkursbegæring, så vil det vise i din kredit-fil, og gå en lang vej i retning af at afskrække lån virksomheder fra at tilbyde dig et realkreditlån.

For realkreditlån ansøgere, der oplever problemer med at få et realkreditlån, eller enhver anden form for kredit for den sags skyld, der er hjælp til rådighed. Specialist realkreditudlån udbydere tilbyder en bred vifte af lån, der henvender sig specifikt til de 25% https://primebanks.org af ansøgerne, der har forsøgt og undladt at sikre et realkreditlån gennem mainstream långivere. Disse lån omfatter dårlige lån realkreditlån og selvcertificering realkreditlån, hvoraf sidstnævnte giver de selvstændige med en rute til at opnå et realkreditlån.

De ins og outs af dårlig kredit realkreditlån restancer lån

Dårlige lån realkreditlån, som også er kendt skiftevis som ugunstige realkreditlån eller kredit reparation realkreditlån, er designet til at give dem med en dårlig kredit rekord den bedste mulighed for at opnå et realkreditlån. Udbydere af dårlig kredit realkreditlån har tendens til at se på andre kriterier end din kredit historie, når de overvejer, om at give dig et realkreditlån eller ej. Disse andre kriterier varierer mellem udbyder, og vil også variere fra sag til sag, afhængigt af kilden til din dårlige kredit historie.

Dårlige lån realkreditlån er generelt tilbydes til høje rentesatser. Typisk, en variabel sats dårlig kredit pant produkt vil være omkring 2% til 4% højere end basisrenten, med de mest alvorlige dårlige kredit tilfælde er tildelt realkreditlån i den høje ende af satserne skala. Desuden vil ansøgerne forventes at fastsætte et større indskud end på et konventionelt realkreditprodukt. Realkreditlån udbydere beskæftiger sig med dårlig kredit realkreditlån er sjældent villige til at udvide kredit for mere end 75% af ejendommen værdiansættelse.

Hvis du kan sætte op med disse begrænsninger og det faktum, at realkreditlån långivere vil kun tilbyde et samlet lån sum af 2 eller 2,5 gange din indkomst, så en dårlig kredit realkreditlån restancer lån er en god ting. Ikke alene vil du være i stand til at klatre den legendariske ejendom stigen, men, forudsat du holder op tilbagebetalingerne, vil du også være godt på vej til at etablere en god kredit historie.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *